Ομιλίες Στελεχών

Καινοτομία και Δίκαιο

Ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (VUB) παρουσίασε το θέμα "Καινοτομία και Δίκαιο" στο σημερινό webinar του ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Behavioural finance. Main mistakes of individual and professional investors

Την Τρίτη 19.11.2019 θα δοθεί διάλεξη από την κ. Lina Garšvienė, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Siauliai της Λιθουανίας, στη Μικρή Αίθουσα Ισογείου, ώρες 18.00-21.00 (Μιχάλειο Κτήριο, Μιχάλων 8). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος "Λογιστική" και θα αφορά τα εξής θέματα:

Η Google στη Χίο

12.11.2019

Η Google ξανάρχεται στη Χίο.

Η σειρά σεμιναρίων που υλοποιεί το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τη Google απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (ΤΔΕ, ΤΝΕΥ, ΤΟΔΙΤ) και της Πολυτεχνικής Σχολής (ΤΜΟΔ). Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους φοιτητές μας να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες και να αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, το social media marketing, κλπ 

Ομιλία καθηγητή από το Transylvania University of Brasov

Αναμνηστική φωτογραφία, μετά από την ολοκλήρωση της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας διάλεξης με τίτλο "Leaders and Decisions" από τον Dr Attila Kovacs του Transylvania University of Brasov στους μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες του ΜΒΑ. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2019 στο πλαίσιο του προγράμματος διεθνούς κινητικότητας "Erasmus +".

Αποφεύγοντας τις κρίσεις

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε Ημερίδα που διοργανώθηκε από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, με τίτλο "Συζητώντας για την Αβεβαιότητα, Αποφεύγοντας τις Κρίσεις".

On the Nature of Bitcoin and Cryptocurrencies

04.04.2019: Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, το ΜΒΑ υποδέχεται τον κ. Pierre Rafih, Καθηγητή του University of Applied Management της Γερμανίας. Ο κ. Rafih θα δώσει διάλεξη με τίτλο "On the Nature of Bitcoin and Cryptocurrencies" την Tετάρτη, 03.04.2019, στη Μικρή Αίθουσα στο Καρράδειο Κτήριο, στις 18:00.

Επικοινωνία

Μιχάλων 8, Χίος 82132

  • dummy2271035122

  • dummy2271035129

  • dummymba@aegean.gr

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.