Εισαγωγή στην Κρυπτοοικονομία

Την Πέμπτη 27/1/2022, το Executive MBA φιλοξενεί τη διάλεξη του Δρ. Νίκου Δασκαλάκη, με τίτλο "Εισαγωγή στην κρυπτοοικονομία".
 
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος "Χρηματοοικονομική Διοίκηση".
 
Ο Δρ. Δασκαλάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου και ειδήμων σε θέματα κρυπτοοικονομίας με πλούσιο, σημαντικό και διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη διάλεξή του!
Η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το νέο κανονιστικό πλαίσιο

Η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το νέο κανονιστικό πλαίσιο

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στις 19:30 το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ έχει προσκεκλημένο τον κ. Ρ. Ρετέλα, Υπεύθυνο Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας ELTON και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.

Ο κ. Ρετέλας στo πλαίσιo του IIA Awareness Month θα παρουσιάσει το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών, ενώ στη συνέχεια θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το νέο κανονιστικό πλαίσιο».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος του ΜΒΑ «Εσωτερικός Έλεγχος» και μπορούν να την παρακολουθήσουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες και οι διδάσκοντες/ουσες των ΠΜΣ ΜΒΑ, ΠΜΣ Executive MBA και ΔΠΜΣ ΣΔΤΠ & ΕΦ.

Ο σύνδεσμος είναι:

https://aegean-gr.zoom.us/j/98330685491?pwd=R0xVKzU4VURaOGcyQjk4NFU1OW9DUT09

Σύντομο βιογραφικό του κ. Ρετέλα

Ο Ράλλης Ρετέλας είναι απόφοιτος του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2013) και του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2006). Είναι κάτοχος των επαγγελματικών πιστοποιήσεων CICA και CIA και διαθέτει πολυετή εμπειρία από ελέγχους σε εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ως σύμβουλος “Big4” εταιρειών.

 

 

"Introduction to Greek Energy Market”

"Introduction to Greek Energy Market”

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 φιλοξενήσαμε τον κ. Χρήστο Νικολαϊδη, Επιτελικό Διευθυντή της EnExClear (EEΣΧΕ ΑΕ) του Ομίλου Χρηματιστηρίου Ενέργειας, στο μάθημα "Χρηματοοικονομική Ανάλυση". Στη διάλεξή του με τίτλο "Introduction to Greek Energy Market” παρουσιάστηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά και η λειτουργία του χρηματιστηρίου αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικολαϊδη για τη διάλεξη και την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε.

Ημέρα Καριέρας- Ημερίδα με θέμα «Ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ημέρα Καριέρας- Ημερίδα με θέμα «Ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Αξιότιμες/οι Κυρίες/οι,

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Europe Direct Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν Ημέρα Καριέρας- Ημερίδα με θέμα «Ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Επικοινωνία

Μιχάλων 8, Χίος 82132

  • dummy2271035122

  • dummymba@aegean.gr

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.