Σαλαμούρα Μαρία

H Δρ. Μαρία Σαλαμούρα είναι Λέκτορας Μάρκετινγκ (ΠΔ 407/80) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιστημονική Συνεργάτιδα του «Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΠΜΣ ΜΒΑ». Υπήρξε επίσης επιστημονική συνεργάτιδα του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο Μάρκετινγκ από το ίδιο Τμήμα.

Η Δρ. Σαλαμούρα ήταν υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1st Biannual International Conference “Strategic Developments in Services Marketing”, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στη Χίο, από τις 27-29 Σεπτεμβρίου 2007.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την καταναλωτική συμπεριφορά, την ικανοποίηση και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών, την αποδοχή νέων προϊόντων καθώς και τη ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων.

Μέρος του ερευνητικού της έργου έχει δημοσιευτεί σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων με κριτές και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Additional Info

  • Γραφείο: Μιχάλειο Κτίριο
  • Τηλέφωνο: 2271035035
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Βαθμίδα: Εξωτερικός Συνεργάτης