Μαύρη Μαρία

Η Δρ. Μαρία Μαύρη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Ποσοτικών Μεθόδων στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, όπου διδάσκει από το 2007. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Επιστήμες Αποφάσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδακτορικό στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει διδάξει ως Επιστημονικός Συνεργάτης (Π.Δ. 407/80) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (2004), στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (2005-2006) και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (2008-2009).

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν την επιχειρησιακή έρευνα, την ανάλυση δεδομένων, τη διοίκηση και διαχείριση πελατοκεντρικών σχέσεων (CRM), καθώς και τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΙCT). Μέρος του ερευνητικού της έργου έχει δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά, όπως το International Transactions in Operations Research, Omega, Journal of Financial Services Marketing. Είναι κριτής εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά όπως Management Research News, Operational Research International Journal.

Το διάστημα 2005-2007 εργάσθηκε ως ερευνήτρια στο Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας με αντικείμενο τη διαχείριση και υλοποίηση έργων σχετικών με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τον Ιανουάριο του 2009 παρέχει επιστημονικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. που λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Additional Info

  • Γραφείο: Μιχάλειο
  • Τηλέφωνο: 2271035159
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Βαθμίδα: Επίκουρη Καθηγήτρια