Κίνιας Ιωάννης

Ο Δρ. Ιωάννης Κίνιας είναι Λέκτορας (ΠΔ 407/80) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Επιστημονικός Συνεργάτης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων - ΜΒΑ». Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος MSc in Engineering Management από το Brunel University στη Μεγάλη Βρετανία και Διδακτορικού διπλώματος (PhD) στην Επιχειρησιακή Στρατηγική από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί Μεταδιδακτορική έρευνα (Post Doc) στην Επιχειρησιακή Στρατηγική στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (IKY).

Έχει διδάξει σε προπτυχιακό επίπεδο στο Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας καθώς επίσης και στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής.

Μελέτες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την περιοχή της Στρατηγικής Διοίκησης, της Επιχειρηματικότητας και της Ενεργειακής Πολιτικής.

 

Additional Info

  • Γραφείο: -
  • Τηλέφωνο: -
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Βαθμίδα: Εξωτερικός Συνεργάτης