Διαδικτυακό Συνέδριο "Women in Data Science (WiDS) Athens Forum 20211", σε συνεργασία με το Stanford University

Tην Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό συνέδριο "Women in Data Science (WiDS) Athens Forum 2021", που συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με το Stanford University WiDS initiative:

  • το Ερευνητικό Εργαστήριο Διοίκησης Τεχνολογίας και Καινοτομίας (WAVE Lab) του Πανεπιστημίου Αιγαίου,
  • το Ερευνητικό Εργαστήριο Παράλληλων και Κατανεμημένων Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Το συνέδριο έχει στόχο να αναδείξει τις τελευταίες εξελίξεις στους χώρους αιχμής των ανατρεπτικών καινοτομιών (disruptive innovation) και ψηφιακών μετασχηματισμών (digital transformation). Τα επόμενα χρόνια αναμένεται μία έκρηξη στη χρήση κι ανάλυση δεδομένων (data science, data analytics) σε πολλούς ακαδημαϊκούς και οικονομικούς τομείς. Στο WiDS Athens Forum, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και μοναδικό βήμα ανάδειξης γυναικών ερευνητών κι επιχειρηματιών, που θα μας παρουσιάσουν τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την πρακτική πλευρά των παραπάνω πεδίων.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του συνεδρίου και να μάθουμε όλοι μαζί από τις νέες ιδέες που θα παρουσιάσουν οι εξαιρετικές προσκεκλημένες ομιλήτριες.

Οι συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο συνέδριο και θα παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες του συνεδρίου θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://wa-forum.org