Ανακοινώσεις

Παρουσίαση ΠΜΣ ΜΒΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ενημερωτικό webinar για τη φοίτηση στο ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ. Διδάσκοντες, Μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής, Διοικητικό Προσωπικό, Φοιτητές και Απόφοιτοι, συζήτησαν σχετικά θέματα, αντάλλαξαν απόψεις και επιλύθηκαν απορίες στους/στις ενδιαφερομένους/ες για το ακαδ. έτος 2023-2024.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται έως 17.09.2023. Σας περιμένουμε!!!

Link Παρακολούθησης Webinar:

https://aegean-gr.zoom.us/rec/share/cAu8vWY5eyeVF8L64Mv_QeV5YoCvIKcwDg4OMl8S2MdjpTyWc6exJPu_pytkMEmB.0U831qqGPqFrJqDI

ΜΒΑ 2023-24

Εξωτερική Επιτροπή ΜΒΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/6/2023, η πρώτη μας συνάντηση με μέλη της Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής (External Advisory Council) του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα και ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη στενότερη διασύνδεση της εκπαίδευσης και της επιστημονικής έρευνας, με την αγοράς εργασίας και την κοινωνία.

Στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Τμήματός μας θεωρούμε κεφαλαιώδους σημασίας παράγοντα τη συνεργασία με φορείς και προσωπικότητες, που κατέχουν εξέχουσα θέση στην επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα και που με τη γνώση και την εμπειρία τους, θα συνδράμουν στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε για την προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης και τη δημιουργία υψηλών επαγγελματικών προοπτικών.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Επιτροπής που μας τιμούν με τη συνεργασία τους! Η σύνθεση της Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής είναι η εξής:

  1. Sir Χριστόφορος Πισσαρίδης. Regius Professor of Economics, London School of Economics, κάτοχος του βραβείου Nobel Laureate στην Οικονομική Επιστήμη (2010), τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Επίτιμος Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  2. Δρ Μαρία Μποζούδη. Senior Advisor, Τομέας Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).
  3. ΒέρραΜαρμαλίδου. Head of Compliance Risk Governance and Monitoring και SRCO (Segment Risk and Control officer), Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας. Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας – ΙΙΑ Greece και μέλος του IIA Global Advocacy Advisory Council.
  4. Παντελής Λεγάτος. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Επιμελητηρίου Χίου, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης των Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και μέλος του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών της Ελλάδας.
  5. Ράλλης Ρετέλας. Οικονομολόγος, απόφοιτος του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της εισηγμένης εταιρείας ΕΛΤΟΝ ΑΕΒΕ και εκλεγμένο μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΤΥΧΙΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων του ΜΠΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, το πρωί της 26ης.05.2023!!
Καλή Σταδιοδρομία στους αποφοίτους!! Πάντα επιτυχίες, πάντα ψηλά!!
Οι αιτήσεις για το ακαδ. έτος 2023-2024 συνεχίζονται! Ζήσε κι εσύ μαζί μας αυτές τις στιγμές!!
 
 
 

Διάλεξη κ. Ράλλη Ρετέλα (CIA, CICA, MBA)CAE (επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου) ΟΜΙΛΟΣ EΛΤΟΝ

Διάλεξη κ. Ράλλη Ρετέλα (CIA, CICA, MBA)
CAE (επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου) ΟΜΙΛΟΣ EΛΤΟΝ
Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, 19:30 – 20:30


Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εσωτερικός Έλεγχος και Εταιρική Διακυβέρνηση» του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA , ο κ. Ράλλης Ρετέλας, CAE της ELTON GROUP (https://www.elton-group.com/) θα μας παρουσιάσει το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών στο πλαίσιο του «May Awareness Month» του IIA Greece τον ερχόμενο μήνα. Ακόμη, θα μας μιλήσει για την κανονιστική συμμόρφωση και τη διαχείριση κινδύνων μέσα από την πράξη και τις απαιτήσεις του Ν.4706.


Ο κ. Ρετέλας, απόφοιτος του ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου (CAE) του Ομίλου Εταιρειών ELTON με παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ουκρανία) και Τουρκία. Η ELTON είναι μια κορυφαία εταιρεία διανομής χημικών και παρέχει δυναμικές επιχειρηματικές λύσεις και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας που οδηγούν στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών τελικών προϊόντων.


Ο κ. Ρετέλας έχει επιπλέον πολυετή εμπειρία σε ελεγκτικές-συμβουλευτικές εταιρείες «Big4». Η κύρια εμπειρία του προέρχεται από τον χώρο του Εσωτερικού Ελέγχου τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους όπως: μεταποίηση, ενέργεια, ναυτιλία, ακίνητα, τηλεπικοινωνίες κα. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Τέλος, είναι μέλος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και πιστοποιημένος εσωτερικός ελεγκτής (CIA), με ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Ινστιτούτου.

Επικοινωνία

Μιχάλων 8, Χίος 82132

  • dummy2271035122

  • dummymba@aegean.gr

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης των διδάκτρων μέσω πιστωτικής κάρτας;
Το λογιστικό σύστημα του ιδρύματος δέχεται τη βαθμιαία εξόφληση των διδάκτρων με συμφωνημένο αριθμό δόσεων σε πιστωτική κάρτα για την βέλτιστη διευκόλυνση του φοιτητή.

Συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.