Δεληασλανίδης Δημήτριος, Σύμβουλος, PwC

DimitrisDeliaslanidis 

Αποτελώντας το προσωπικό μου εφαλτήριο για τον κόσμο των επιχειρήσεων, το M.B.A. του πανεπιστημίου Αιγαίου υπήρξε για μένα μια πολύ δυνατή εμπειρία και ανάμνηση ζωής.

Με ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος είχα την μοναδική ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσω την θεωρητική γνώση του προπτυχιακού μου σε συνδυασμό με την ως τότε εργασιακή μου εμπειρία και να ξαναμπώ στην αγορά εργασίας περισσότερο καταρτισμένος και σίγουρος για τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό.

Βασικοί συντελεστές επιτυχίας αποτέλεσαν:

  • Οι καθηγητές με εκτενή εμπειρία μέσα από το χώρο τον επιχειρήσεων που εμπνέουν και καθοδηγούν σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Το κλίμα εμπιστοσύνης και υποστήριξης προς τους φοιτητές.
  • Η περαιτέρω εξειδίκευση με τις κατευθύνσεις του προγράμματος.
  • Το υψηλού επιπέδου σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει όλο το φάσμα του κλάδου.
  • Η τοποθεσία του Πανεπιστημίου στο νησί της Χίου που ενδείκνυται ως ένα περιβάλλον ήσυχο και ιδανικό για μεγιστοποίηση αποδόσεων.

Αδιαμφισβήτητα, αποφοιτώντας από το M.B.A. του Πανεπιστημίου Αιγαίου θεμελίωσα ένα ισχυρό γνωστικό υπόβαθρο αποκομίζοντας τόσο ακαδημαϊκές γνώσεις όσο και δεξιότητες που με έχουν καταστήσει περισσότερο ανταγωνιστικό ενώ παράλληλα τις χρησιμοποιώ καθημερινά στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.