Καθομολόγηση & Απονομή Διπλωμάτων - Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τελετή καθομολόγησης και απονομής διπλωμάτων που θα πραγματοποιηθεί στις 3/4/2015, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία και να καταθέσουν σχετική αίτηση (επισυνάπτεται) μέχρι τις 13/3/2015 είτε αυτοπροσώπως είτε με φαξ (2271 0 35129) είτε ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Επίσης, οφείλουν έως τις 16.03.2015 να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες τους με τη Βιβλιοθήκη και να καταθέσουν την διπλωματική τους εργασία. (Την διαδικασία μπορείτε να την δείτε εδώ)

Πριν την 3η Απριλίου πρέπει να έχουν καταθέσει στη γραμματεία το δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) και το βιβλιάριο υγείας. Για την ακριβή ώρα της τελετής καθώς και για τη παραλαβή των τηβέννων και του κειμένου της καθομολόγησης (όρκος) θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση. Όσοι επιθυμούν να παραλάβουν και περγαμηνή πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση τους και να καταβάλλουν στην Οικονομική υπηρεσία (Μιχάλειο κτήριο, υπόγειο, κ. Νικολογιάννη Κ.) το ποσό των 15 €. Η παραλαβή της περγαμηνής γίνεται από τη γραμματεία μετά το πέρας της τελετής με την επίδειξη της απόδειξης. Επίσης όσοι έχουν εκκρεμότητα με την καταβολή των διδάκτρων πρέπει να την τακτοποιήσουν άμεσα για να συμμετέχουν. Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί 9-13 Μαρτίου 2015